top of page

PALVELUT

KEHON JA ÄÄNEN HYVINVOINTIA

Olet lämpimästi tervetullut hierontaan! Täältä löydät palveluni sekä linkit ajanvaraukseen.

KLASSINEN HIERONTA

Hoitavaa ja napakkaa hierontaa sinun tuntemuksiasi sekä toiveitasi kuunnellen.

Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa käsin tehtävää kehon pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Massage

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Rentoutta puremalihaksille ja leukanivelille

Jos sinulla on aamupäänsärkyä, kipua pureskellessa tai suuta avatessa, leukanivelen naksumista tai lukkiutumista, korvien soimista tai tukkoisuutta, voivat oireet kertoa purentalihasten kireydestä.

Beautiful Smile

VOICEWELL-HOITO

Äänen hyvinvointia

Terveydenhuoltoon kuuluva, monipuolisesti ihmisen ääntä sekä yleistä hyvinvointia hoitava ja ylläpitävä hoitomuoto. Hoitomenetelminä käytetään hierontaa ja muita manuaalisia hoitotekniikoita.


Hoidettavia alueita ääntä hoidettaessa ovat ne lihakset ja rakenteet, joilla on välitön yhteys kurkunpään, kielen, purennan ja leukojen toimintoihin. Hoidon avulla vaikutetaan siis erityisesti äänentuottoelimistön toimintaan. Lisäksi hoitoon kuuluu rintakehän alue ja niskahartiaseutu. Hoitoon voidaan liittää lantion, selän tai käsien hoitaminen.

Microphones_edited.jpg

OHJEET NETTIAJANVARAUKSEEN

Nettiajanvaraus Kajaani

1. Valitse haluamasi palvelu listasta ja paina SEURAAVA.

Hieroja nettiajanvaraus

2. Valitse työntekijä (Jenna) ja paina SEURAAVA.

Hieroja kajaani varaa aika

3. Valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin aika. Kun valitset päivämäärän, alapuolelle tulee näkyviin vapaat ajat. Valitse sopivin ja paina SEURAAVA. Huom! Jos kuluvalle kuukaudelle ei ole enää aikoja saatavilla, ohjelma näyttää automaattisesti seuraavan mahdollisen vapaan ajan seuraavalta kuukaudelta.

Hieronta nettiajanvaraus

4. Tähän kohtaan voit halutessasi kirjoittaa, jos sinulla on jotain sellaista, mikä minun olisi hyvä tietää ennen hierontaa. Kentän voi myös jättää tyhjäksi. Sen jälkeen paina SEURAAVA.

Online ajanvaraus

5. Tässä näkyy valitsemasi varauksen päivä ja kellonaika. Voit halutessasi varata useamman ajan kerralla ennen varauksen vahvistamista painalla +LISÄÄ VARAUS. Kun yksi tai useampi aika on varattu, paina VAHVISTA SISÄLTÖ. Ohjelma näyttää summaksi 0 euroa, koska maksu tapahtuu paikanpäällä.

Nettiajanvaus

6. Viimeisessä vaiheessa täytä yhteystietosi ja paina VAHVISTA SISÄLTÖ. Tämän jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee varausvahvistus.

bottom of page