top of page

PALVELUT

KEHON JA ÄÄNEN HYVINVOINTIA

Olet lämpimästi tervetullut hierontaan! Täältä löydät palveluni sekä linkit ajanvaraukseen.

KLASSINEN HIERONTA

Hoitavaa ja napakkaa hierontaa sinun tuntemuksiasi sekä toiveitasi kuunnellen.

Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa käsin tehtävää kehon pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Massage

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Rentoutta puremalihaksille ja leukanivelille

Jos sinulla on aamupäänsärkyä, kipua pureskellessa tai suuta avatessa, leukanivelen naksumista tai lukkiutumista, korvien soimista tai tukkoisuutta, voivat oireet kertoa purentalihasten kireydestä.

Beautiful Smile

VOICEWELL-HOITO

Äänen hyvinvointia

Terveydenhuoltoon kuuluva, monipuolisesti ihmisen ääntä sekä yleistä hyvinvointia hoitava ja ylläpitävä hoitomuoto. Hoitomenetelminä käytetään hierontaa ja muita manuaalisia hoitotekniikoita.


Hoidettavia alueita ääntä hoidettaessa ovat ne lihakset ja rakenteet, joilla on välitön yhteys kurkunpään, kielen, purennan ja leukojen toimintoihin. Hoidon avulla vaikutetaan siis erityisesti äänentuottoelimistön toimintaan. Lisäksi hoitoon kuuluu rintakehän alue ja niskahartiaseutu. Hoitoon voidaan liittää lantion, selän tai käsien hoitaminen.

Microphones_edited.jpg
bottom of page