top of page
VoiceWell Kajaani

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaisimmat uutiset

UUSI VUOSI 2023!

2. tammikuu 2023

Mukavaa alkanutta uutta vuotta! Loma on vietetty ja palaan tänään töiden pariin. Uusi vuosi tuo muutoksia työrintamalla ja hierontapäiviä on vähemmän kuin aiemmin. Myös klo 16 jälkeisiä aikoja on rajoitetusti ja vähemmän kuin aikaisemmin. Muutoksista huolimatta, olet edelleen lämpimästi tervetullut vastaanotolleni! 

- Jenna

TÄMÄN VUODEN HIERONTA-AJAT LOPPUUNMYYTY!

23. marraskuu 2022

Lämmin kiitos kaikille jotka, käytätte palveluitani! Tällä hetkellä kysyntä on tarjontaa suurempaa ja loppuvuoden kaikki mahdolliset vapaat ajat on nyt varattu. Jos sinulla on käyttämätöntä saldoa ePassilla ja haluat sille "jatkoaikaa" ensi vuoden puolelle, niin toimi näin:

1. Avaa ePassi-sovelluksesi ja etsi sieltä hyvinvointi-kategoriasta Koulutettu hieroja Jenna Ahonen.

2. "SYÖTÄ SUMMA" kohtaan laitat haluamasi euromäärän, jonka haluat käyttää hierontaan ja sen jälkeen "VAHVISTA".
3. Maksun jälkeen, laita minulle sähköpostilla (hieronta.jahonen@gmail.com) oma nimesi ja summa, jonka maksoit. Laitan sinulle vastauksena vahvistuksen maksusta ja ohjeet ajan varaamiseen tulevalle vuodelle. 

 

HUOMIOI, että ensi vuonna myöhäisempiä iltapäivän aikoja tulee olemaan rajoitetummin!

Mukavaa loppuvuotta!

- Jenna

LOPPUVUODEN EPASSI-ASIAA

26. syyskuu 2022

Jos sinulla on käyttämätöntä saldoa hyvinvointi -ePassillasi ja haluat käyttää sen hierontaan, varaa aikasi ajoissa. Myöhäisemmän iltapäivän aikoja on rajoitetusti. Joulun pyhien jälkeisen viikon olen lomalla. Mikäli et ehdi käyttämään saldoa ennen vuoden loppumista, laitan ohjeet myöhemmin siihen kuinka voit toimia jos haluat saldollesi "jatkoaikaa" ensi vuoden puolelle.

- Jenna

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

23. kesäkuu 2022

Mukavaa keskikesän juhlaa! Palaan maanantaina töihin viikoksi ennen kesälomaa.

bottom of page