top of page
jennaahonen.png

KEHON, PURENNAN JA ÄÄNEN HYVINVOINTIPALVELUT

Hei!
Mukavaa kun olet täällä! 

Olen Jenna ja koulutettu hieroja, Purento®-hoitaja sekä VoiceWell®-hoitaja.

Toiminnassani olen erikoistunut pään, niskan, rintakehän sekä purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoon. Autan sinua mielelläni, mikäli kärsit esimerkiksi narskuttelun tai hampaiden yhteenpuremisen seurauksena tulleista päänsäryistä ja/tai lihaskireyksistä suun ja kasvojen alueella. Toimin yhteistyössä hammaslääkäreiden ja suuhygienisten kanssa.

Vaikka sinulla ei olisikaan purentalihasten kanssa ongelmaa, olet silti tervetullut rentoutumaan ja ottamaan hetken itsellesi.

Muistutan, että hoidon ei tarvitse olla kivuliasta selviytymistä vaan etenemme sinun tuntemustesi mukaisesti tarpeetonta kipua välttäen. Pätee niin klassiseen hierontaan kuin purentalihasten hoitoonkin.

Olet lämpimästi tervetullut hierontaan Syväojankadulle Kajaaniin!Toimitilani sijaitsee osoitteessa Syväojankatu 3 A (Autotalo Hartikaisen ja Hotelli Vanha Kulkurin välissä).Pihassa on ilmaiset autoparkit.

Auton voi jättää rakennuksen eteen tolppapaikoille tai mihin vain missä on vapaata tilaa. Varatut autopaikat on merkitty erikseen.

Tervetuloa!

hieroja kajaani
20220623_183542_0000 (1).png
  • Facebook
  • Instagram

YHTEYSTIEDOT

Syväojankatu 3 A, Kajaani

044-5963718

bottom of page